duminică, 9 martie 2014

Review SammyDress.com

  În primul rând, fetelor, vreau să vă urez să aveți o primăvară plină de fericire și de iubire ! 
  Chiar dacă vremea frumoasă nu a sosit încă, tot trebuie să ne pregătim de noul anotimp, nu? Astăzi vreau să vă prezint produsele pe care le-am primit de pe SammyDress, un site plin de haine și pantofi pentru toate gusturile, cu prețuri foarte ok. 
  Cred că am stat peste 2 ore pe site înainte să îmi aleg produsele. La câte modele pe placul meu erau, chiar am avut bătaie de cap ! Ceea ce mi-am ales este o fustiță și o geantă.

  Fustița, dacă vreți să mă credeți, este prima din garderoba mea. Nu știu de ce am avut impresia că eu nu arăt bine în fustă și de aceea nici nu am avut curiozitatea să încerc...acum îmi pare extrem de bine că mi-am luat fusta aceasta deoarece îmi vine perfect!  M-a atras în special detaliul auriu care o scoate din banalitate.
  Prima dată când am văzut-o m-am gândit "cum o să încap eu în așa ceva?" deoarece părea extrem de strâmtă, dar când am probat-o s-a potrivit perfect. Este dintr-un material elastic și destul de gros, Îmi place că o port purta atât high-waisted cât și normal, la nivelul bazinului.
  Mi se pare că vine mult mai bine peste talie. Chiar dacă vine foarte scurtă așa, cu o pereche de dresuri negre mate și botinele pe care vi le-am arătat aici va arăta super.
  Ceea ce m-a surprins foarte plăcut sunt pantalonașii de sub fustiță, deci nu o să îmi fie teamă că voi arăta din greșeală ce nu trebuie :)).
  Fustița costă 4.59 dolari și o puteți lua de aici. Are o calitate foarte bună pentru prețul ei !


  Geanta m-a dezamăgit puțin. Când am văzut-o pe site am crezut că v-a fi o geantă destul de mare și încăpătoare. M-a indus în eroare poza de pe site de mai sus deoarece nu mi-am dat seama că asiaticele sunt atât de micuțe..

  Este o geantă de mărime medie și nu de foarte bună calitate..pare puțin cheap..nu îmi place că nu are formă. Dacă nu o umpli cu multe lucruri nu arată bine.
  Totuși îmi plac detaliile genții. Se poate purta în două feluri: pe mână sau pe umăr, căci vine cu o bretea lungă.
  Ceea ce mi-a plăcut este lanțul auriu și acele fermoare-pisicuțe, care sunt tare drăguțe !
Geanta o găsiți aici, la aproximativ 12 dolari.

                        Voi ați făcut vreo comandă pe SammyDress?                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu