Pagini

duminică, 28 noiembrie 2010

Review - Balsam de par Kallos professional

Saptamana trecuta mi s-a terminat balsamul de par ( de la Herbal Essences-Breakage defender) si ma gandeam cu ce sa il schimb, caci cel de la Herbal nu prea m-a impresionat. Si m-am ales cu acesta:D


I like:
  • Eu am maaaari probleme cu caderea parului de la o vreme iar balsamul asta chiar ajuta sa nu mai cada:X sunt fff incantata!! si nici macar nu precizeaza ca ar fi pentru scopul acesta
  • Chiar il hraneste, cum spune si numele (nourishing hair conditioner). Am varfurile foartee despicate...distruse chia si putin uscate cred(trebuie sa ma tund urgent!) iar balsamul parca le-a "lipit" la loc!! haha stiu ca o sa ma credeti nebuna caci" varfurile despicate nu se pot trata decat cu foarfeca"... dar zau ca e o inbunatatire la aspectul lor! una mare! .....dar tot trebuie sa ma tund:))
  • Imi face parul stralucitor ca o oglinda   /blush
I don`t like:
  • Mirosul nu prea ma incanta, dar zau ca e unul foaaaaaarteeeeee subtil...pe par sau in palme nu il simti deloc...e putin dulceag asa:D ca siropul de tuse(poate voua va place acel miros dar eu nu il suport:D)
  • Ambalajul e cam "lat" si ocupa mult spatiu pe raftuletul din cabina de dus 
Pretul si locul de unde e achizitionat nu il stiu caci balsamul l-a cumparat mama...daca va intereseaza va rog sa imi spuneti si o intreb pe mama.
 Pupici!! /bye

5 comentarii:

  1. Etichete pui intrand sus dreapta la design si alegand "adauga un obiect gadget", acolo iti afiseaza cateva obiecte standard si intre ele sunt si etichetele. La mine nu a mers, am selectat,am salvat, dar de afisat nu se afiseaza desi am repetat procedura de nenumarate ori. Daca intru la design sa vad sablonul, apare ca le-as avea, dar practic nu sunt. Ma streseaza, nu inteleg de ce nu mi le posteaza daca tot imi accepta inserarea si in schita apar continuu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de ajutor Ramona J. :* Eu am modificat toate postarile si am pus etichete la fiecare...de acolo de jos unde scrie"Etichete" cand scrii o postare:)

    RăspundețiȘtergere
  3. As fi interesata de un pret pt. a`mi face o idee ;)) . Nu o intrebi putin pe mami tau ? ;;):*

    RăspundețiȘtergere