marți, 31 ianuarie 2012

My new gadget baby ♥

   Aţi observat că ultimele postări de pe blog au poze făcute cu un aparat digital? Ei bine, sunt făcute cu noua mea jucărie-gadget : Olympus VG-130. Este unul din cadourile mult dorite şi primite de Crăciun din partea celor dragi. Când l-am văzut în magazin mi-a atras imediat atenţia:
era ROŞU, elegant şi cu un ecran mai mult decât generos pentru preţul său. Vă daţi seama că doua zi a picat fix în mânuţele mele!!
   My baby :
   Nu este cel mai performant aparat foto, dar pe mine mă mulţumeşte pe deplin. Are o grămadă de funcţii cu care să mă joc şi să experimentez. 

Voi fetelor, ce obsesii în materie de gadgeturi aveţi ?? Sunt nerăbdătoare să aflu.


Kisses,
Little Princess

   

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Yves Rocher - ofertă personalizată de 8 martie (pic heavy)

Acum câteva zile am primit o ofertă de la Yves Rocher foarte tentantă şi am ales să o împărtăşesc cu voi. Bineînţeles că nu am rezistat şi am dat o comandă ...Acum sunt ca un copil mic ce îl aşteaptă nerăbdător pe Moş Crăciun :)) !

Este una din ofertele 1+1 şi -25%, iar primul cadou este personalizat, fiecare client primind la o comandă de minim 49 lei cel mai comandat produs de până acum. Cum eu nu mi-am luat până acum decât fondul de ten Zero Defecte (review aici) tot pe acesta mi l-au oferit cadou ! Chiar doream să îl comand din nou deoarece mi s-a terminat..
Numărul ofertei este:9OYB2RA08, dacă vă interesează :D.
Unele poze au ieşit neclare...dacă aveţi vreo nelămurire sau întrebare vă rog să lăsaţi un comentariu. Enjoy!

Nu-i aşa că e tentant?? 


Kisses,
Little Princess