miercuri, 28 decembrie 2011

NOTD - Sparkly night ♥

    Astăzi vreau să vă arăt primul meu NOTD realizat cu ojele mele sclipicioase preferate ! Nu prea credeam că o să vă arăt manichiura mea vreodată fiindcă unghiile mele moi şi fragile nu prea îmi permit modele deosebite :(. Mă chinui să le las să crească şi ele se rup imediat sau se exfoliază şi mă scot din minţi !
    Văd atâtea fete şi atâtea modele frumoase pe bloguri şi în viaţa de zi cu zi de îmi vine mereu în cap gândul să îmi pun unghii cu gel. Voi aveţi aceeaşi problemă cu unghiile ca mine? Cunoaşteţi vreun tratament de întărire a unghiilor? Oh, Pretty please tell me in a comment !  Poate voi reuşi să scap de unghiile moi şi vă voi arăta mult mai multe NOTD-uri frumoase, ar fi un vis frumos :)).
   Dar să trecem la subiect:

    Ca oje am folosit două din iubitele mele sclipicioase: China Glaze în 795-Preppy Pink şi Farmasi nr.81. Oja China Glaze(singura care o am) este aplicată în 3 straturi ca să se vadă cât de cât opacă dar nu ţine deloc pe unghii ! Pe cât este de frumoasă, pe atât de repede "sare" de pe unghii şi îmi pare tare rău că nu o pot folosi de una singură. Dar aplicată peste o altă ojă ţine destul de mult! ♥
    Oja Farmasi este aplicată în 2 straturi şi ţine destul de mult pe unghii, ca toate ojele Farmasi pe care le am.


Sper că v-a plăcut primul meu NOTD şi v-aş ruga să îmi spuneţi câteva sfaturi&păreri în legătură cu întărirea unghiilor ! ♥

Kisses,
Little Princess

duminică, 25 decembrie 2011

Crăciun fericit !!

În această zi sfântă vă urez să aveţi parte numai de fericire şi căldură din partea celor dragi şi nu numai ! :) Crăciun fericit şi Sărbători fericite !


joi, 8 decembrie 2011

Review - Liz Earle Instant Boost Skin Tonic&Skin Repair Light Moistruizer

Hello Beauties!

Astăzi voi continua cu două produse primite spre testare, după Liz Earle Cleanse&Polish Hot Cloth Cleanser, care mi s-a părut un produs cu adevărat profesional, pe departe cel mai bun demachiant încercat de mine.

Produsele au venit bineînţeles foarte frumos ambalate şi într-un timp scurt.
Acestea sunt:

Liz Earle Instant Boost Skin Tonic:


 Îmi place foarte foarte mult pentru că nu usucă deloc pielea, cum obişnuiesc loţiunile tonice să facă de obicei.  Până acum tonicul de faţă mi se părea mai mult un moft, de când folosesc acest produs îmi simt faţa mult mai curată decât numai după demachiere. Înlătură toate urmele de machiaj rămase pe ten şi îl lasă foarte finuţ <3.

Eu aplic puţin produs pe o dischetă demachiantă, curăţ tenul, iar apoi cu o altă dischetă curată şterg surplusul de tonic de pe faţă. Lasă un parfum plăcut, natural.

 Un aspect foarte drăguţ este căpăcelul sticlei, care se deschide prin rotire. Mi se pare mult mai util pentru mine care sunt o împrăştiată şi uit pe unde pun dopurile.

Brand: Liz Earle
Nume: Liz Earle Instant Boost Skin Tonic
Cantitate: 200 ml
Preţ: 12.25  £
Unde se găseşte: http://uk.lizearle.com/
Notă: 10/10Skin Repair Light Moistruizer:


Cum spune şi numele cremei, aceasta se simte foarte uşoară pe ten <3. Hidratează tenul, dar ciudat e că am simţit cum mă "strânge" puţin pielea când mă încrunt sau zâmbesc. De asemenea, şi aceasta are acelaşi parfum plăcut şi subtil ca tonicul de faţă.

 Pompiţa cu care este prevăzut recipientul dozează perfect cantitatea de cremă de care ai nevoie. Mă bucur că nu are ambalajul clasic de borcănaş, în care trebuie să îmi vâr degetele la fiecare aplicare, ceea ce nu este igienic deloc. Eu obişnuiesc să folosesc 1-2 pompiţe de cremă, dimineaţa şi seara.
 Îmi place că poate ţine locul unei baze de machiaj, fondul de ten întinzăndu-se perfect după aplicarea cremei.

Brand: Liz Earle
Nume: Skin Repair Light Moistruizer
Cantitate: 50 ml
Preţ: 18.25 £
Unde se găseşte:  http://uk.lizearle.com
Notă: 9.5/10

Cele 3 produse Liz Earle au devenit indispensabile în rutina mea de îngrijire a tenului!

Voi aţi încercat produsele Liz Earle?

Kisses,
Little Princess


miercuri, 7 decembrie 2011

And The Winner Iiiis......

Am revenit cu anunţarea câştigătoarei giveaway-ului Little Princess&Cosmetic Style !

Iar paleta merge laaaaaaaa.....

Felicitări !! Aştept de la tine un mail cu datele de contact şi paleta de 40 culori pe care ţi-o doreşti pe mirunika_iloveu@yahoo.com.

Mulţumesc tuturor fetelor pentru participarea în număr aşa mare la giveaway-ul meu ! 


Kisses, 
Little Princess

luni, 5 decembrie 2011

Review fond de ten Zero defecte-Yves Rocher


 Pentru că n-am mai făcut demult un review şi îmi era dor, azi vreau să vă vorbesc puţin despre fondul de ten Zero defecte de la Yves Rocher. L-am comandat din oferta de clienţi noi, cea cu parfumul Comme un Evidence (de care m-am îndrăgosit <3 ).

 Descriere: Un fond de ten perfect îmbogăţit cu fitopigmenţi ce asigură rezistenţa timp de 14 ore
 Părerea mea:


  Nuanţa (beige 300-bej mediu) e un pic mai închisă decât trebuie, dar îmi place că se adaptează la culoarea pielii :)

 Nu durează chiar 14 ore cum promite, dar nici nu mă aşteptam la vreun aşa miracol. Totuşi rămâne pe ten mai mult decât toate celelalte fonduri de ten folosite (cel mai mare eşec -Lancome Teint Idole Ultra ! ).Ţine în jur de 8-9 ore pe faţă.
 Se aplică foarte frumos şi cu degetele dar şi cu F82 & F80 de la Sigma.

 Când îmi cumpăr/primesc un produs nou primul lucru care îl fac este să îl miros. Prima oară când am "adulmecat" fondul acesta de ten mi s-a părut un miros super, ca de parfum sau, hai să nu exagerez, o cremă plăcut mirositoare. Dar am început să sufăr din ce în ce mai puţin mirosul, deoarece e foarte puternic şi cum eu dimineaţa nu mănânc, simt cum mi se face rău de la el.

 Are acoperire medie, exact cât îmi place mie, şi e buildable. Oricât aş aplica, se vede foarte natural pe faţă.
 Îmi place mult că nu este lucios pe faţă, chiar matifiază puţin, dar efectul dispare în 2-3 ore dacă nu e aplicată pudră în prealabil.

Chiar v-il recomand cu drag dacă căutaţi un fond de ten cu acoperire medie, care durează destul de mult.


Brand: Yves Rocher
Nume: Yves Rocher Flawless Finish Fluid Foundation
Cantitate: 30 ml
Preţ: 55 lei ( la ofertă); 70-72 lei preţ întreg
Notă : 8.5/10
Unde se găseşte: În broşurile Yves RocherKisses:*,
Little Princess