Pagini

duminică, 28 noiembrie 2010

Review - Balsam de par Kallos professional

Saptamana trecuta mi s-a terminat balsamul de par ( de la Herbal Essences-Breakage defender) si ma gandeam cu ce sa il schimb, caci cel de la Herbal nu prea m-a impresionat. Si m-am ales cu acesta:D


I like:
  • Eu am maaaari probleme cu caderea parului de la o vreme iar balsamul asta chiar ajuta sa nu mai cada:X sunt fff incantata!! si nici macar nu precizeaza ca ar fi pentru scopul acesta
  • Chiar il hraneste, cum spune si numele (nourishing hair conditioner). Am varfurile foartee despicate...distruse chia si putin uscate cred(trebuie sa ma tund urgent!) iar balsamul parca le-a "lipit" la loc!! haha stiu ca o sa ma credeti nebuna caci" varfurile despicate nu se pot trata decat cu foarfeca"... dar zau ca e o inbunatatire la aspectul lor! una mare! .....dar tot trebuie sa ma tund:))
  • Imi face parul stralucitor ca o oglinda   /blush
I don`t like:
  • Mirosul nu prea ma incanta, dar zau ca e unul foaaaaaarteeeeee subtil...pe par sau in palme nu il simti deloc...e putin dulceag asa:D ca siropul de tuse(poate voua va place acel miros dar eu nu il suport:D)
  • Ambalajul e cam "lat" si ocupa mult spatiu pe raftuletul din cabina de dus 
Pretul si locul de unde e achizitionat nu il stiu caci balsamul l-a cumparat mama...daca va intereseaza va rog sa imi spuneti si o intreb pe mama.
 Pupici!! /bye

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Giveaway-ul MyaBeauty

Mya are un superrr giveaway in care puteti castiga:


  • 1 Trusa de machiaj profesionala la alegere dintre: 26N, 78C, 88C, 120E, 28N, 56EB, 88W, 28B ;
  • 1 Set Gene False cu aspect Natural, 20buc/10 perechi;
  • 2 Eyeliner Gel: 1x True Black, 1x Silk White;
  • 1 Masca hidratanta cu ciocolata Montagne Jeunesse;
  • 1 Set x 3 plasturi pentru puncte negre Montagne Jeunesse;
  • 1 Lumanare parfumata cu ceai verde;
  • 1 L.A. Colors Nail Lacquer - Sky Blue Glitter;
  • 1 Sally Hansen Super Strong micro-fiber Base Coat;
  • 2 Dual End Eyeshadow Pencil + ascutitoare;
  • 1 Perie Masaj "Beauty Buff".

REGULI PARTICIPARE:
  1. Urmariti blogul in sectiunea "Persoane interesate" 
  2. Posesoarele de bloguri vor face o postare care sa includa imaginea de mai jos (cea cu premiul in rama) + link-ul acestui giveaway si/sau vor posta imaginea si linkul intr-una din barile laterale pe perioada desfasurarii concursului.
  3. Lasati un comentariu la acesta postare, care sa includa: numele/nickname-ul sub care urmariti blogul, adresa de email, raspunsul la intrebarea: Ce trusa de farduri MyaShop ati dori sa castigati?
Succes tuturor!

joi, 25 noiembrie 2010

Giveaway-Fetele spun

Inca un giveaway la care particip :"> poate castig si eu unul:D.
Fetele de pe Fetelespun.ro sunt in Londra si organizeaza un giveaway cu produse de acolo:D
Uitati AICI linkul unde puteti sa va inscrieti si voi si sa cititi mai multe

vineri, 19 noiembrie 2010

Azi sunt suparata.

De cand ma stiu, aproape in fiecare an fac o intoxicatie...sau alergie. Imi apar bube pe tot corpul si inca nu am aflat de la ce. Cand eram mica era ceva grav, erau multe, mari, ma mancau. Pe urma a urmat o pauza de vreo 2 3 ani cand nu am mai avut nimic, iar acum mi-a aparut din nou. Banuiesc ca e de la lactate, ca mereu am le-am suspectat, deoarece odata la scoala am baut un laptic si a doua zi mi-au aparut mostruletii astia:( iar acum 3 zile am papat niste branzica Feta iar in dimineata urmatoare eram plina de monstruleti:-<.Am tot amanat sa ma duc sa fac un test sa vad la ce fac alergie...sau intoxicatie ce o fi:|. Dar azi am fost foarte suparata cand am vazut ca pentru prima oara mi-au aparut bubite si pe fata si gat(pentru prima oara)....:((...dar sunt multe multe, mai multe decat pe tot corpul...bubitele arata ca niste piscaturi de tantari asa...rozalii sau rosii si putin umflate...deci gata! imi fac programare urgent la dermatolog si la cabinetul unde trebuie sa fac testul pentru alergie! :(

Dar oare o fi totusi de la faptul ca sunt in perioada "aceea" a lunii? caci mi-au aparut exact in acelasi timp...

miercuri, 10 noiembrie 2010

CONCURSUL Ioanei !

Din nou, Ioana face un alt concurs cu premii pentru unghiutele noastre:D. Adica nu unul, ci chiar DOUA!
Primul concurs este destinat fetelor care cumpara din magazinul sau online www.depozituldefrumusete.ro(Ioana, iubesc numele siteului tau!). Regula este foarte simpla:
  • daca cumparati de minim 50 lei(taxe postale incluse, taxele postale fiind 10 lei oriunde in tara) intrati automat in concurs!
Iar acuuuuuuummm premiile!!
Premiul 1:lampa 4 neoane si 2 timere, 5 cutii de gel ez flow, 15 gr cutia, 4 pensule pentru gel si pictura, 2 cutii lipici , 1 cutie 400 tips naturale si 1 cutie 100 tips french, 1 ghilotina, 1 primer, 1 top coat , 1 set 50 bete lemn, 4 pile diferite abrazivitati , 2 buffere, 1 deget practica , 1 instrument punctare - stic, 1 rola 500 sabloane , produse pentru nail art +instructiuni detaliate despre cum sa aplicati gelul pe tipsuri sau pe propriile unghii naturale.
Premiile 2 si 3:un set start 1 cu lampa 9 w - descrierea o regasiti pe site , locul 2 primind in plus fata de locul 3 inca 5 produse pentru nail art si respectiv un set gel start 1.

Eu zic ca e un premiu foarte consistent:D


Mie personal imi place foarte mult faptul ca Ioana ofera tuturor celor care indeplinesc o cerinta simpla un cadou surpriza:D Si nu, nu e vrajeala! Chiar eu am primit un cadou de la ea la concursul anterior:) (multumesc, Ioana!)

Mai exista si un concurs pentru bloggerite, dar puteti citi totul aici pe blogul ei.

Deci mult succes participantelor! Sa aveti incredere in Ioana;)!

marți, 2 noiembrie 2010

Leapsa

Chiar mi s-a parut interesanta aceasta leapsa de cand a aparut pe bloguri...si uite ca am primit-o si eu de la Iguanitza !!:D Multumesc frumos ca te-ai gandit si la mine :*:*:*:*:*

Deci sa incepem...cu inceputul:))

1. Esti intr-o situatie unde drepturile individului nu exista. Trebuie sa alegi intre Umilinta si Bataie. Tu ce alegi si de ce?
 Nu sunt in stare sa rezist la bataie. Pur si simplu nu pot. Incep sa plang la cea mai mica palma :)). Da stiu sunt cam aiurita. Deci as alege umilinta:P macar scap teafara si nevatamata:))

2. 3+4= 5 este posibil?
 Nu. (:|
3. Daca cineva maine iti pune pe masa 1 milion de euro si iti spune sa omori pe cel mai bun prieten/a, ai face-o?
 Nu cred ca toti milionarii de pe aceasta planeta si-au omorat cei mai buni prieteni pentru bani.
Bani se fac usor, prieteniile adevarate foarte greu;).
4. Spui intotdeauna adevarul?
 NU :D sunt o mica (mai mare) mincinoasaa:)). Cand e nevoie extrema, of course.
 
5. Esti la un pas sa iti realizezi cel mai mare vis al tau. Pentru a reusi, trebuie sa faci un compromis pe care in mod normal nu l-ai face. De retinut e ca de nu faci acel compromis s-a zis cu visul tau pentru todeauna. Ce faci?
 Depinde de compromis, depinde de visul meu:D. Daca ar trebui sa renunt la un lucru/persoana foarteee importanta pentru mine, nu cred ca as face acel compromis.
6. Ai inselat, furat vreodata?
 Da am inselat. Chiar cu cel mai bun prieten al lui...De furat:-?..am furat un carnetel roooozz cand eram mica de la o prietenaa:))
7. Ce parere ai despre zicala: "Creeaza-i unui om DORINTA si se va fute pe ele de principii, vise, etc" ?
 Chiar nu am inteles intrebarea asta:))
8. Ti s-a facut vreodata o observatie negativa in pat? Daca da care a fost aceasta?
 Nu. Chiar intereseaza pe cineva?
9. Esti in situatia de a decide intr-o situatie fara iesire. Trebuie sa ordoni moartea a unui milion de oameni pentru a salva alti 5 miliarde. Daca nu-i sacrifici pe cei 1 milion , atunci vor muri toti. Care e decizia ta?Ordon moartea a 1 milion de oameni;;). Little killer ce sunt !! :)):">
10. Ce aplicatie/formula matematica ne poate da raspunsul =123456789 ?
 Waaaa matematica!!:)) habar nu am.
11. Pentru ce suma ti-ai inchiria timp de o saptamana partenera/ul?
 Ce-i al meu e doar al MEU ! ;) 
12. Daca nu ai avea ce manca ai da in cap cuiva?
Eii naaa:)))) Nu.
13. Cand ai facut ultima oara sex si cu cine?
:|.
14. Iti prinzi partenerul in pat cu o alta persoana in timpul actului sexual. Cum reactionezi?
 Plec frumos cu nasul pe sus:)) ca stiu ca o sa vina tot la mine sau nu m-ar refuza daca as vrea sa il iau la intrebari:)). Si l-as intreba : Tu crezi ca AIA se compara cu mine !?
15. Daca ai fi Dumnezeu pentru o zi care ar primele 7 lucruri pe care le-ai face?
 -Toti oamenii ar fi egali intre ei
-As oferi conditii de trai mai bune
-Le-as gasi tuturor animalelor orfane cate un camin
-As alunga toate bolile de pe pamant
-As infiinta magazine gratis de cosmetice!!:)))
16. Dai bani la cersatori?
 Doar la batraneii care imi provoaca mila...
17. Maine e sfarsitul lumii. Ai 24 de ore la dispozitie. Ce ai face in aceste 24 de ore?
As sta cu cei dragi.

18. Esti intr-o celula de 2/2 cu inca un partener de 10 ani. In tot acest timp ai fost pus/a la cele mai groaznice chinuri posibile. Intr-o zi, ti se ofera posibilitatea de a scapa toate acestea. Trebuie doar sa-i oferi cele mai goznice chinuri colegului de celula timp de 2 ani. Ce alegi? Sa te chinuie in continuare sau sa-l chinui tu pe colegul de celula?
Cu siguranta i-as oferi colegului de celula chinurile:D
19. Intr-o zi te suna cineva si iti spune ca stie cel mai groaznic secret al tau. Daca nu-i dai ce si cat vrea va spune tuturor. Daca s-ar afla, acel secret ar distruge tot ce ai cladit, ai pierde totul. Ce vei face in continuare?
As convinge pe toata lumea ca nu-i adevarat ce spune :)), i-as face si eu la fel, chiar daca secretul care il voi spune eu e adevarat sau nu.
20. O parere personala, obiectiva despre autorul care ti-a trimis leapsa. Minim 50 de caractere.
Ei na /:) nu vreau sa scriu 50 de caractere:)) vreo problema?:>
Iguanitza este o persoana simpatica, mi-a fost asa draga de cand am inceput sa ii citesc blogul:D (nu cred ca stie asta:">), talentata la make-up, si foarte de treaba>:D<